Workshops og foredrag

Ønsker du at få mig ud til en workshop eller foredrag? Jeg har stor erfaring med at undervise og lave workshops i både skrivning, drama og improvisation og præsentationsteknik.

Derudover holder jeg også foredrag om mine bøger og det at starte ud med at skrive til lyd.

Så der er forskellige muligheder. Kontakt mig for mere information og priser.

Foredrag om Mellem lys og skygge

Hør om bogen Mellem lys og skygges tilblivelse, om forfatterproces, research, inspiration – et underholdende foredrag også med fokus på de historiske karakterer og begivenheder som former vores alle sammens historie. Der indgår også filmklip fra de omtalte film og personer.

Dialoger og dramatik:

At skrive med fokus på at skabe dialoger og dramatik. Men også med øvelser i improvisation, klassiske skriveøvelser med mere. At få skabt fængende dialoger i scenerne samt udforske, hvordan en tekst kan få liv igennem dialog og opbyggende scener.

Frøken Frikas Fantastiske Fortælletivoli

En sjov måde for børn at lære at skabe universer og karakterer.

Teambuilding på Nordisk film

Jeg laver derudover også filmteambuilding på Nordisk Film for firmaer: https://rundvisning.nordiskfilm.com/rundvisninger-og-events/teambuilding-hos-nordisk-film

Brug ordet

Præstationsangst skal have en tur over knæet!

​I dag skal du kunne formidle din viden. Du kan være mindre dygtig til det boglige og alligevel klare dig godt – fordi du forstår at formidle.​

​På dette kursus lærer du at formidle alt fra økonomirapporten til skønlitteratur på en spændende og medrivende måde. Dette gør vi gennem performance og storytelling.

Ved at fokusere på kreative evner og ikke mindst kunsten at formidle, skaber vi succesoplevelser, som ikke kun bunder i det rent faglige. Og dette kan brede sig som ringe i vandet – til sociale sammenhænge, fremtidige netværksmuligheder og meget mere.

​Med udgangspunkt i hver enkelt person gennemgår vi teknikker, som kan hjælpe på præstationsangst og vi bruger dramaøvelser til at skabe det bedste udgangspunkt for formidling. Vi improviserer over forskellige temaer og øver ‘de første 10 sekunder’.

Brug ordet - Øvelser

Vi starter med at lave improvisationsøvelser og teambuilding med fokus på at skabe et trygt rum, hvor man kan udtrykke sig frit. Igennem dramaøvelser lærer vi om høj og lav status, kropssprog, mimik og stemmeføring samt bruger kroppen og stemmen til at skabe disse.

Med udgangspunkt i eventyrmodellen, træner vi hvordan kan man gøre selv økonomirapporten til en spændende historie. Til at understøtte historien bruger vi fysiske øvelser og fokuserer på måder at bruge stemmen på, herunder mimik, stemmeføring og den magiske pause. ​

​​Vi øver de vigtige ‘første 30 sekunder’. Her er der især fokus på det ukendte sprog, hvilket er et udtryk, jeg bruger for alle de fagter, mimik, og stemmeføring, som den udøvende ikke er opmærksom på. Altså det, som udstiller deres usikkerhed. Dette bruges til at optimere historien, hvordan man præsenterer den, og sig selv, optimalt. ​

Kurset er både for enkeltpersoner og grupper. Det kan tilpasses virksomheder og skoleklasser. Det kan foregå på en temadag, eller evt. i et udvidet forløb over flere dage.  ​ Skriv til mig og lad os aftale nærmere.

Kontakt mig

Scroll to Top