Om mig

Siden jeg var helt lille, har jeg fundet på historier. Da min lillesøster blev født, skrev jeg min første eventyrbog til hende. Der var jeg 12 år gammel. Det er den historie, som har været basen for teaterstykket ‘I Dine Drømme’, som jeg siden hen satte op sammen med ensemblet i Teater Sammensurium. Og det er noget af det, jeg synes er allerfedest ved at være forfatter – Der er aldrig noget, der hedder spildt arbejde eller spildte ord, for en dag kan de pludselig bruges i en ny sammenhæng.

Hver gang jeg laver et manuskript, et teaterstykke eller noget helt tredje, så får jeg inspiration til flere historier. Tingene hænger hele tiden sammen.

Jeg er faktisk mange ting.

Jeg er forfatter, teater- og filminstruktør, skuespiller, konceptmager, underviser, ja alt hvad der indeholder et aspekt af kulturelt iværksætteri.

Jeg føler mig ikke bundet af at skulle arbejde med bestemte genrer eller målgrupper. Jeg skaber det, jeg har lyst til. Alt fra eventyr, til teater, til musicals…. Det handler om den gode historie og at få fortalt den, enten på skrift eller i levende live.

Hjerteblinktrilogien er for eksempel inspireret af den første film, jeg lavede på Filmværkstedet. Den hed Et liv, flere liv og kan ses her. https://www.ekkofilm.dk/shortlist/film/et-liv-flere-liv—–/

Jeg vil rigtig gerne bruge ordet til at røre andre mennesker.

Det kan både være for at få dem til at grine eller græde, eller få dem til at tage stilling. Aldous Huxley sagde det meget klogt “ord er som røntgenstråler, når man anvender dem rigtigt”.

Ord er magiske på godt og ondt, og derfor skal de bruges med omhu og respekt!

Cornelius er mit navn og min families navn, som er en del af mig i medgang og modgang. Min oldefar var operasanger på Det Kongelige Teater, og min farfar var jazzmusiker og har spillet med bl.a. Josephine Baker. Han var tilmed tegneserie- og vittighedstegner og medstifter af humorbladet ‘Hudibras’.

Scroll to Top